Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Kevin Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazan cu peleti
2200 €
Brand
EKO-KARBON
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cazanele EKO-Karbon sunt unităţi de încălzire ecologice şi cu o eficienţă mare a căror proces de ardere este regulat şi nu produce fum. Formarea substanţelor nocive nu atinge nici valoarea minimă a normelor admise.

Cazanele EKO-KARBON sunt destinate încălzirii caselor, magazinelor, centrelor comerciale, uzinelor, halelor industriale, unităţilor agricole, garajelor precum şi pentru obţinerea apei calde de consum.

Cazanele EKO-KARBON sunt optime pentru arderea peleţilor, cărbunelui negru, cărbunelui brun, aşchiilor, rumeguşului, materialelor biologice (porumb, etc.) sau amestecul acestora. Calibrul granulelor combustibililor folosiţi la cazanele EKO-KARBON sunt de 5-25 mm şi de 5-30 mm în cazul cărbunelui. Dacă se deschide uşa camerei de combustie este posibilă arderea butucilor cu diametrul de 20 cm şi lungime de 50 cm şi a deşeurilor de hârtie.

Dacă prin arderea butucilor sau a deşeurilor de hărtie introduşi în camera de combustie cazanul poate asigura temperatura reglată, baza de comandă nu dozează combustibil din dozator în camera de combustie.
Din Gura in Gura